JOLIEBIBI

OVER ABI

 

OVER ABIGAËL

Niets moeilijker dan jezelf voorstellen in een korte post. Maar het is simpel: ik ben Abigaël (Abi voor de vrienden), een 20-jarige fashion en social media-freak uit Leuven. Ik hoor mensen vaak zeggen: “Bij Abi is het alles of niets“. En dat is exact hoe ik door het leven stuiter. Ik geef me graag voor 100% met een positieve kijk op het leven én een luide lach. Meer weten? Lady DI is mijn stijlicoon, Bob Ross mijn beste vriend en volgens mijn volgers deel ik te veel eten op social media (“Abi, hebt gij zelfs een keuken thuis?”).

OVER JOLIEBIBI

Opgericht in de zomer van 2013 met toen nog een palmbomen lay-out (wie weet dit nog?) en compleet gefocust op lange beauty reviews (die goede oude tijd!). In 2015 geëvolueerd naar een meer persoonlijke blog en een geweldige samenwerking met Joepie.

Maar nu is het tijd voor iets anders… In 2017 startte ik mijn opleiding communicatiemanagement aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen. Je kon mijn buitenlandse avonturen al een tijdje volgen (the Helsinki Life!), maar vanaf nu wil ik mijn public relations successen en falen met jullie delen. Hopelijk biedt dit jullie (én mijn ouders) ook een antwoord op de vraag: “En wat studeert gij nu eigenlijk?”.

 

  • Op de hoogte blijven van nieuwe posts?

    Laat hier je e-mailadres achter!