JOLIEBIBI

THE BUCKETLIST

Ik ga een uitspraak doen waar je haren van overeind gaan staan: NeVer STop DReaMing gUYs. Maar ergens klopt dit belachelijke cliché wel? De afgelopen maanden reisde ik naar heel wat plekjes in Europa: Boedapest, Corfu, Parijs, Rome… Eén ding is dus duidelijk: de reiskriebels zijn er én zullen nog wel een tijdje blijven. Maar is dit nu het enige dat ik wil bereiken in het leven? Think again.

THE BUCKETLIST

❏  Schrijven, schrijven én nog eens schrijven. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit één van mijn grootste (en enige) talenten is. En ik wil er nog beter in worden. The game is on. 

❏ Ik wil in 2020 meer lezen. Ik wil elke maand een boek verslinden en terug verliefd worden op literatuur, want er is te veel ongelezen talent. Op het nachtkastje: Conversations with Friends, Three Women en A Little Life. 

❏ Ik wil het pr-verhaal duidelijk maken en een steun bieden aan onwetende studenten die net zoals mij nog steeds twijfelen over hun toekomst. 

❏ Netwerken, duh. Niets leuker dan nieuwe mensen leren kennen! En het wordt extra leuk wanneer je ideeën kan delen en samen aan projecten kan werken. Score. 

❏ Niet te veel nadenken. Gewoon gaan. Want uiteindelijk doen we allemaal toch maar iets? 

NeVer STop DReaMing gUYs.