JOLIEBIBI

ABOUT

IMG_0351 kopie

OVER ABIGAËL

Ik ben een 19 jaar oude fashion- en social mediafreak met een grote liefde voor Leuven, fotografie, sushi, Youtube en Netflix! Momenteel zit in mijn tweede jaar communicatiemanagement aan de Thomas More-hogeschool in Mechelen.

OVER JOLIEBIBI

Opgericht in de zomer van 2013 met toen nog een palmbomen lay-out (wie weet dit nog?) en compleet gefocust op lange beauty reviews (die goede oude tijd!). In 2015 geëvolueerd naar een meer persoonlijke blog en een geweldige samenwerking met Joepie. En nu in 2018 helemaal gefocust op fashion, persoonlijke posts en of course Instagram.

THE FUTURE

In 2013 was het doel van mijn blog om zoveel mogelijk jonge meiden warm te maken voor beauty en make-up. Momenteel is Joliebibi.com mijn eigen vertrouwde plekje op het internet, waar ik mijn creativiteit en gedachtes kwijt kan. Mensen inspireren met het delen van enkele outfits of foto’s van mijn omgeving, er gaat geen dag voorbij zonder het bedenken van nieuwe content. Ook mijn reizen deel ik met veel plezier met jullie, want wie wil er nu niet de hele wereld zien?

Let’s see what the future brings!

  • Op de hoogte blijven van nieuwe posts?

    Laat hier je e-mailadres achter!