JOLIEBIBI

HAPPY 2018

Processed with VSCO with b1 preset

De eerste blogpost van 2018 is een feit! Het einde van december is altijd een super drukke periode en nu zeker in combinatie met de blok (ik zit trouwens 20 dagen achter op schema, see you in augustus Thomas More), dus ik had niet zo veel tijd en inspiratie voor nieuwe blogposts. But here I am again, ready to serve you some new content in 2018!

Ik ben geen fan van oudejaarsavond (elk jaar weer een avond vol teleurstellingen), al had ik dit jaar wel een ontzettend toffe nacht! Nieuwjaar zet altijd zo een grote pressure op onze samenleving: het moet leuk zijn, je moet doelen stellen en je moet je hoogtepunten van 2017 delen. Guess what? Niet meer voor mij. Geen doelen in 2018, we zien wel wat er komt. En ik wilde ook geen herinneringen ophalen van 2017, ik ben klaar voor nieuwe uitdagingen.

Op een nieuw gelukjaar! En hopelijk blijf je een trouwe lezer van deze blog, ook dit jaar weer!
Abigaël

(Het voelt alsof ik een nieuwjaarsbrief aan het schrijven ben, all the feels)

Geef een reactie