JOLIEBIBI

HAPPY THOUGHTS

image1-20

Sinds ik op Thomas More zit, moet ik veel minder schrijven dan vroeger. Waardoor ik nu extra veel zin heb om te schrijven voor mijn blog. Vorig jaar leek het alsof ik nooit goed uit mijn woorden kwam, omdat ik al zo vaak dingen aan het schrijven was voor school. Al mijn energie en tijd stak in school, al wil dat niet zeggen dat ik niets moet doen op de hoge school, ik voel de blok namelijk dichterbij komen.

Normaal gezien zou ik van deze blogpost een video hebben gemaakt, maar ik zit gewoon echt niet meer in de “Youtube” spirit. Filmpjes kijken: met vééééél plezier! Er zelf nog maken: dat zit er niet echt meer in of alleszins voorlopig toch niet. Ik heb momenteel echt mijn liefde voor bloggen teruggevonden, net alsof ik terug 14 jaar oud ben.

Vandaag deel ik met veel plezier enkele favorieten, want wat is er nu leuker dan dingen delen waar je uren over kan praten? En om dat hokjes denken vaarwel te zeggen: ik deel in deze blogpost alles wat me op dit moment blij maakt. Van mijn favoriete handcrème tot favoriete girlbosses op Instagram (en de foto hierboven lol).

In Londen kocht ik bij Superdrug de Winter Wonder Hand handcrème van Zoella Beauty. Sindsdien ben ik nog geen enkele keer de deur uitgegaan zonder handcrème op! Dit ruikt zoooo goed! Ik ben normaal gezien echt geen fan van handcrème, maar deze gebruik ik gewoon puur voor de geur. Best wel spijtig dat ik niet meer spulletjes van de collectie heb aangeschaft… misschien eens bestellen via Feelunique! En nu we het toch hebben over Zoella… haar Youtube kanaal is absoluut my favourite tijdens de kerstperiode. Christmas vibes all over the place, zeker in haar vlogs!

En ik wil jullie niet opnieuw bombarderen met mijn liefde voor Five Guys, maar ik heb gehoord dat ze binnenkort een eerste filiaal openen in Antwerpen! De zaak zou opengaan op de Keyserlei midden januari, net op tijd voor mijn verjaardagsdiner dus! Het is te hopen dat ik word uitgenodigd voor de opening, cause ain’t no missing that. Verder eet ik elke dag standaard een Rolo puddingske, als “ge” da nog nooit hebt geproefd: go get it!

Op Netflix/TV ben ik momenteel verslaafd aan The Nightmanager en Gran Hotel (kijk de trailer op Netflix, want van deze ga je niets verstaan). Die eerste is met Tom Hiddleston en Doctor House in de hoofdrol, een miniserie die super goed in elkaar zit en de winnaar is van een enkele Golden Globe awards. Ik ga straks twee afleveringen inhalen die ik heb gemist door Londen. Gran Hotel is niets vergeleken met The Nightmanager, het gaat namelijk over een hotel in de negentiende eeuw in Spanje. En alsof het nog niet cringy genoeg kon: de volledige reeks is ook gespeeld in het Spaans. Hopelijk kan ik dus over enkele weken ook Spaans, lol. Ahja Tabula Rasa op Eén vond ik ook de moeite waard de afgelopen weken, thanks aan Bart De Pauw, zonder hem hadden we de serie niet kunnen bingewatchen.

Tijdens de activiteitenweek op school keek ik in Utopolis Mechelen naar Le Sens de la Fête, een Franse komedie van de makers van Intouchables. De meningen waren gemengd, but I loved it! Ik heb sowieso al een zwak voor Franse humor en films, dus het is niet moeilijk om mij te overtuigen, maar ik vond het echt great! En als je op zoek bent naar de ideale kerstfilm: try Paddington! It’s London all over again.

Via de Spotify Wrapped website kan je zien welke nummers en artiesten je in 2017 het meest heb beluisterd, bij mij is dat vooral Bazart en Kraantje Pappie. Spotify maakt dan ook een nieuwe playlist voor je aan met al je favoriete liedjes uit 2017 en het is die playlist die bij mij nu op repeat staat. Leuk dat al deze liedjes ook bepaalde herinneringen aan 2017 oproepen, sterke zet Spotify. Stel je voor dat Netflix dit ook zou doen? Ik wil niet weten hoeveel uren ik al heb verloren aan Netflix te kijken…

Als laatste: mijn favoriete personen op Instagram! In Londen leerde ik Estée kennen, de blogster achter Drinking Tea With Me! Zij is zo creatief! Ik ben vooral geobsedeerd met haar prachtige “bullet journal”, ik wil ook zo een gepersonaliseerde agenda! Ook haar Instagrampics zijn om bij weg te dromen, go check her out! En ook het Instagram account van Justine Kegels is een grote inspiratiebron van het moment. Ik ontdekte haar tijdens het non stop scrollen op Instagram. Blijkbaar heeft ze nu ook een blog, maar die heb ik nog niet bekeken.

Oké genoeg woorden in één blogpost. Please let me know of jullie blogposts als deze ook kunnen waarderen.

See ya!

PS: Meer foto’s op Instagram! (@abigaeldw)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.