JOLIEBIBI

FEELING THE JETLAG X LONDON DAY 3

Processed with VSCO with g3 preset

Laatste dag in London baby! We zitten momenteel op St. Pancras te wachten op onze Eurostar, genoeg tijd dus om even een blogpost te schrijven. Vandaag was zoooo druk en omdat het onze laatste dag was, wouden we er zoveel mogelijk uithalen: Eurobest, Big Ben, London Eye, Buckingham Palace… Ik denk dat wij als een roosje gaan slapen op de trein!

Processed with VSCO with g3 preset

credits: eurobest

IF YOU’RE BRAND DOESN’T HAVE A VOICE, YOU’RE FUCKED

Laatste dag Eurobest én dus ook de laatste dag van mijn educatieve posts over reclame (ik probeer het zo interessant mogelijk te houden). Dit was zo een goede lezing! Blijkbaar zouden tegen 2020 al onze schermen vervangen zijn door “geluid’, denk aan van die slimme Google boxen of Siri. We gaan niet meer de moeite doen om een vraag te typen op Google, we gaan ze luidop voorlezen. Spreken gaat namelijk veel sneller dan schrijven.

Daarom wordt het ook zo belangrijk voor verschillende bedrijven om met geluid te werken. Your brand needs a voice! Denk aan de “Im Loving It” van McDonalds of “Taste The Feeling” van Coca Cola, ik kan niet anders dan het geluidje erbij te denken. Merken die geen geluid hebben, worden muted merken genoemd. De grote vraag is: Wat gebeurt er dan met hen in 2020?

Gelukkig is het lettertype en het logo van je merk even belangrijk als het geluid. Verschillende lettertypes roepen een verschillend gevoel op en ook kleuren maken bepaalde emoties los. Herkenbaarheid is the key!

Processed with VSCO with g3 preset

THE QUICKEST WORKSHOP EVER

Tijdens een korte break werden we aangesproken door John Pallant, creative director van Brouhaha. Hij geeft verschillende workshops over samenwerken in bedrijven. Zijn nieuwe project is “The Quickest Workshop Ever”, waarbij hij in 3 minuten tijd een oefening voorschotelt. We kregen de opdracht om eerst een gesprek van een minuut te voeren waarbij elke zin moest beginnen met “Yes, but”, daarna moesten we weer een conversatie van een minuut houden, maar nu beginnend met “Yes, and”. Wat blijkt? Dat laatste gaat veel gemakkelijker! Wanneer we altijd “maar” gebruiken, vermindert dit onze creativiteit en de vlotheid van een gesprek. Zeker iets om op te letten!

Processed with VSCO with g3 preset

Processed with VSCO with g3 preset

HELLO ELIZABETH AND JAMIE

Na onze iets kortere stop op Eurobest dan de voorbije twee dagen, maakten we tijd voor een echte culturele uitstap. First stop: de Big Ben! Helaas was deze helemaal ingepakt en zag deze er iets moderner uit dan normaal, bummer! Daarna door naar Buckingham Palace… Ik kan niet wachten op de trouw van Meghan en Harry, love the Royal Family! Met de metro op naar Jamie’s Italian! De bediening was daar super vriendelijk en ook het eten smaakte zeker, die zien mij daar snel terug!

Processed with VSCO with g3 preset

COVENT GARDEN

Om afscheid te nemen van Londen: nog wat shoppen. We stopten bij Covent Garden en dit is zeker mijn favoriete plaats in Londen! Jo Malone, The Ordinary (waar ik ooit eerder een artikel over schreef), Paperchase, Superdrug… die laatste ponden moesten op.

Processed with VSCO with g3 preset

Nu zitten we op de trein terug naar huize! Of ik deze blogpost vandaag nog online krijg? I’m not sure, je zal het wel zien.

Er zullen vast nog wel wat blogposts volgen over mijn avontuur in Londen, but for now: abi out!

See ya! #abigoesinternational
Check ook de blogs van mijn favoriete reisgenootjes: Delheey & Uniqueblondie

PS: Het sneeuwde niet alleen in België vandaag, ook in Londen!
PS2: Wie gaat er deze dagelijkse blogposts missen?
PS2: Meer beelden op Instagram (@abigaeldw)

Deze blogpost is in opdracht van Thomas More.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.