JOLIEBIBI

CHAMPAGNE MORRIS

Processed with VSCO with hb2 preset

Feeling supah-dupah classy met mijn nieuwe bril van Ace & Tate. Ik kan eindelijk terug zien én durf buiten te komen met een bril, dubbele winst. Had al een tijdje een Ace & Tate model in mijn hoofd, maar ben uiteindelijk toch voor “Champagne Morris” gegaan. Ik ging naar de winkel in Antwerpen om enkele modelletjes te passen en na een 20 minuten was mijn bril op sterkte al klaar om af te halen, van klantenservice gesproken. Moest het je niet lukken om naar de winkel in Antwerpen of Brussel te gaan: probeer de website. Via de site kan je 5 monturen gratis laten opsturen en deze een hele week testen! Daarna gewoon terugsturen en je favoriet krijg je later thuis bezorgd, eventueel met aangepaste glazen. Ik denk dat ik een verslaving voel opkomen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.