JOLIEBIBI

ABI GOES INTERNATIONAL

Processed with VSCO with g3 preset

Ik denk dat iedereen ondertussen weet dat ik al 2 maanden in Mechelen studeer, maar al snel besefte ik dat Mechelen niet ver genoeg van huis was. Daarom ga ik internationaal! Voor je in paniek raakt: “oh nee, verhuist Abi voor een jaar naar Canada?” (still one of my dreams) Het is naar Londen, voor 4 dagen, maar hé, we moeten ergens beginnen! Maar wat ga ik daar nu precies doen?

Eurowhat? 

Ik ga als student naar Eurobest! Eurobest is een festival voor mensen uit de creatieve communicatiewereld. Vanuit heel de wereld verzamelen inspirerende en hardwerkende communicatie specialisten zich in Londen! En dit jaar mag ik er ook bij zijn. Er worden gedurende 3 dagen (28-30 november) workshops en lezingen gegeven, genoeg tijd dus om de kneepjes van het vak te leren. Verder worden er ook elk jaar awards uitgereikt, ik ben benieuwd welke campagnes en ideeën er dit jaar in de verf worden gezet. Als eerstejaars is het best spannend, ik heb geen idee wat ik moet verwachten!

Girlbosses

Ik ga niet naar Londen om 4 dagen lang te chillen, er gaat hard gewerkt moeten worden! De eerste stap is om uit te zoeken wie ik nu zo graag wil zien op Eurobest. Naar welke sprekers wil ik gaan luisteren? Welke inspirerende verhalen wil ik horen?  Tijd voor een mini overview van enkele van mijn favoriete sprekers en onderwerpen!

ASMITA DUBEY: Dubey werkt al 20 jaar lang in de communicatiesector in India, China en het Midden-Oosten. Van een girlboss gesproken! Sinds 2013 werkt ze voor L’Oréal vanuit Parijs, een job waar denk ik elke beautyfanaat van droomt.

BARBARA DZIKANOWICE: Een Vlaamse dame in de lijst! Ik kan niet anders dan haar gaan steunen!  Dzikanowice werkt als creative content director voor Happiness Brussels en blijkbaar heeft ze een scherpe pen. Nog meer girlpower dus!

YOU CAN’T DO THAT: Een presentatie over outside the box denken, I’m in!

NETWORKING STARTS ON THE DANCEFLOOR: Oké, ik moet toegeven, de titel doet het uitstekend als clickbait. Een discussie over hoe het nachtleven ook een invloed zou hebben op de creatieve industrie. Wat gebeurt er na het werk? Welke ideeën vormen er zich na 23 uur? En welke connecties worden er gevormd in het nachtleven? Ik hou je op de hoogte.

Gimme the food

Laat ons hopen dat er ook nog wat tijd overblijft om Londen te verkennen. Omdat ik eind november vertrek, hoop ik dat er al wat kerstsfeer in de lucht gaat hangen. Er is namelijk geen mooiere tijd om Londen te gaan bezoeken dan met kerst. De kerstmarkt staat al op de planning van de groep. Verder wil ik de typische toerist uithangen: Big Ben, London Eye, een rood telefooncelletje… It’s going on my Instagram. En had ik al vermeld dat ik sta te popelen om te gaan eten bij Five Guys?

London calling

Van 28 tot en met 30 november kan je dagelijks een blogpost verwachten over mijn avontuur in Londen. Wil je op de hoogte blijven? Volg dan zeker mijn Instagram-account (@abigaeldw) en like mijn Facebookpagina (Joliebibi). Are you ready? Cause I am! #abigoesinternational

Deze blogpost is in opdracht van Thomas More.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.