JOLIEBIBI

THE VINYL SKIRT

IMG_0352

Hallokes!! Welkom op Joliebibi 2.0! Ik heb weer wat zitten sleutelen aan de lay-out and I’m loving it! Er zijn hier en daar nog wat aanpassingen nodig, maar daar wordt aan gewerkt. Het weekend kan dus beginnen met een nieuw design én een nieuwe blogpost. Eergisteren kwam er een artikel online over mijn nieuwe fashion aanwinsten voor deze herfst, inclusief deze vinyl skirt. Ahja, die Reebok sneakers heb ik dan ook maar gewoon gehouden, voor een niet-regenachtige dag. Geniet van het weekend en laat zeker weten wat je van de nieuwe lay-out vindt!

IMG_0335

IMG_0351

IMG_0376

IMG_0361

IMG_0358

H&M vinyl skirt, COS sweater, REEBOK sneakers, BOOHOO sunglasses, H&M earrings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.