JOLIEBIBI

TRANSITIONAL HIGH-STREET HAUL

Processed with VSCO with hb2 preset

Youtube en ik, het blijft een haat-liefde relatie. De ene dag zit mijn hoofd vol met leuke ideeën voor mijn Youtube kanaal, maar de andere dag vind ik geen inspiratie en heb ik er gewoon echt géén zin in om voor een camera te gaan staan. Omdat ik de voorbije maanden veel investeerde in nieuwe kledij (aka shopverslaafd), kon ik niet anders dan mijn nieuwe favoriete stukken te delen met jullie! Inclusief kledingrek van de Ikea dat eigenlijk niet in mijn kamer past. Leuk weetje: schilderij op de achtergrond is gemaakt door een familielid, family first!

klik hier voor de video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.