SEPHORA DAMAGE

woensdag, augustus 2nd, 2017

Untitled-12

Guys, ik ben terug van Marbella! Er komt deze week nog een artikel over, maar voor nu even een mini shoplog van de dingen die ik scoorde in Sephora. De lipgloss zit al standaard in mijn handtas, ik heb het gevoel dat lipgloss terug “een ding” gaat worden, dus vond deze nude “outrageous” wel een geschikte kleur voor elke dag. De Too Faced “Better Than Sex” mascara bewaar ik voor een tripje naar Madrid dat er zit aan te komen, aangezien hij zo klein is. De contour stick en face primer heb ik nog niet kunnen testen, maar wanneer ze me omverblazen van kwaliteit zullen jullie het wel horen.


Geef een reactie

ABIGAËL DEWIT
18 jaar oude fashionfreak met een grote liefde voor fotografie, instagram, leuven, netflix en sushi
CONTACT: info@joliebibi.com

CATEGORIEËN

INSTA B*TCH

TWEET TWEET

SEARCH

FAVORIETE POSTS

BLIJF OP DE HOOGTE

Vul je e-mailadres hier in om altijd op de hoogte te blijven van laatste nieuwe posts, zo mis je er geen enkele!

JAMMIN’