JOLIEBIBI

SEPHORA DAMAGE

Untitled-12

Guys, ik ben terug van Marbella! Er komt deze week nog een artikel over, maar voor nu even een mini shoplog van de dingen die ik scoorde in Sephora. De lipgloss zit al standaard in mijn handtas, ik heb het gevoel dat lipgloss terug “een ding” gaat worden, dus vond deze nude “outrageous” wel een geschikte kleur voor elke dag. De Too Faced “Better Than Sex” mascara bewaar ik voor een tripje naar Madrid dat er zit aan te komen, aangezien hij zo klein is. De contour stick en face primer heb ik nog niet kunnen testen, maar wanneer ze me omverblazen van kwaliteit zullen jullie het wel horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.