JOLIEBIBI

WHAT I’VE BEEN UP TO

 

Untitled-2

Ondertussen zijn we 3 maanden verder en ik kan met trots zeggen: ik ben afgestudeerd! (HOOR IK HIER FEEST?). De afgelopen 3 maanden ben ik gewoon druk bezig geweest met school, het zesde is dus geen uitboljaar (don’t believe the rumours) en heb ik 2 weken examens overleefd (vraag me niet hoe). Door al die stress, drukte en emoties heb ik mijn blog en youtube kanaal een tijdje aan de kant laten liggen, maar aangezien ik nu 3 maanden in mijn luie zetel kan liggen en niets doen, heb ik weer tijd voor mijn blogje. Maar dus even een snelle recap van de voorbije weken:

  • Ik heb zitten vloeken achter mijn pc om al mijn eindwerken af te krijgen.
  • Heb dan ook nog eens zitten zweten achter mijn boeken tijdens de examens (waar is die hittegolf nu? verdorie!). Heb daarbij ook nog een paar mental-breakdowns gehad.
  • Tussendoor had ik ook wel de tijd om naar Extrema Outdoor te gaan (studeren wat is dat?)
  • Ik heb afscheid genomen van mijn klasje (luf 623) en meteen ook van de middelbare school.
  • Ik had prom ( ja echt zoals in Amerika) en een proclamatie.
  • Ben ook goed gaan feesten op de Oude Markt…of ben gaan feesten op andere poolparty’s.
  • En ik stond ook weer op de eerste rij voor Oscar And The Wolf op Rock Werchter.

Ik voel het, het wordt ne goeie zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.