JOLIEBIBI

IS DAT DE ZON??

Untitled-2 kopie 8

(dude just ruined this picture, thanks mate)

GUYS, ik heb net La La Land gezien en I LOVED IT. Wie is bereid om hem nog eens te gaan kijken, because I’m in! Bij het schrijven van deze post ben ik uiteraard de soundtrack voor de 10de keer aan het luisteren, ik waan mij momenteel in Hollywood. Helaas moet ik meedelen dat deze foto’s niet in Hollywood zijn getrokken, maar wel in mijn gezellige hometown. De zon is er weer en ik kon eindelijk mijn favo trenchcoat uit de kast trekken, blijft goed!

BERSHKA trenchcoat (old) / MANGO pullover / LEVIS black skinny /PUMA sneakers

liefde voor @ilkevermaelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.