JOLIEBIBI

JANUARI 2017

Untitled-3

En de award van slechtste blogger ter wereld gaat naar… moi. Maar om alles goed te maken: een kleine recap van de maand januari. Ik zet het in een lijstje:

  • De eerste foto is eigenlijk nog getrokken in december, maar ik vond dat hij even goed bij januari mocht horen. Januari begon natuurlijk met een dik feestje! En met dik bedoel ik eigenlijk echt het eten. Ik vierde nieuwjaar in Bar Nine in Leuven en die gangen bleven maar komen, ze konden mij bijna naar huis rollen.
  • 19 januari vierde ik mijn 18de verjaardag! Ik organiseerde een klein feestje thuis voor al mijn vriendinnen en kreeg onder andere THE NEW GARCONNE, een boek dat al lang op mijn verlanglijstje stond.
  • Op school vierden we Chrysostomos! Ik keek er echt al super lang naar uit, maar toen de dag er was, had ik griep (hoe kan het ook anders). Ondanks mijn hoge koorts ben ik toch naar school gegaan en heb ik lekker meegevierd.
  • Verder ben ik ook op tv geweest. Terzake kwam bij ons op school filmen en samen met een vriendin werd ik geïnterviewd over de hervorming van het onderwijs. Aan de beelden te zien, vond ik het niet zo interessant (sorry Canvas), maar hé, ik ben toch op den tv geweest!

Nu ga ik huiswerk maken (ik verdrink erin) en nog wat verkeersborden leren, moet helaas ook gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.