JOLIEBIBI

NEW YEAR, NEW ME

image3

image1

image4

image2-kopie

image1-kopie

image3-kopie

image2

Bij het nieuwe jaar horen altijd nieuwe voornemens en ik heb er voor 2017 maar twee. Numéro uno: meer outfitfoto’s maken! Ik weet dat iedereen ze graag leest en zelf vind ik het stiekem wel leuk om het resultaat te bekijken, maar poseren is niet echt mijn sterkste kant… Alle begin is moeilijk zeker? Numéro dos: nog meer afspreken met al mijn lieve vriendjes en chocomelk drinken, life’s good guys! 2017 wordt best een bijzonder jaar. Over 2 weken mag ik 18 kaarsjes uitblazen en vier ik Chrysostomos, daarna zal ik hopelijk al mijn theoretisch rijbewijs op zak hebben (dikke stress) en in juni neem ik afscheid van het 6de… Wie weet wat er nog volgt. Wat die voornemens betreft, vergeet ze! Als je iets wil veranderen, doe het dan NU.

grijze sjaal X & other stories
witte oversized pull X COS
grijze skinny jeans X Levi’s
witte sneakers X & other stories
zwarte parka X ZARA

liefde voor @kaat.bastiaens en @vandormaeleva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.