JOLIEBIBI

CHRISTMAS GIFT GUIDE

crhistmas

untitled

Deze ochtend ben ik speciaal vroeger opgestaan om deze blogpost te schrijven (graag gedaan) en nu zou ik eigenlijk dringend verder gedragswetenschappen moeten leren, maar ik heb nog 6 minuten pauze om precies te zijn. Dus speciaal voor jullie: een christmas gift guide! Ik ben obsessed met het lezen van zo een guides, dus het leek me gepast om er zelf ook eentje in elkaar te knutselen. Stiekem wil ik alles op de lijst zelf wel hebben…

lenco l-90 vinyl record player / fujifilm instax monochromatic film / t-shirt JEANNE / how to be parisian / the burgundy palette / CACTACEAE / prep + prime fix / beautyblenderpro / snow angel / transparante make-up tas / nina autumn leaves / oversized wool scarf / snow fairy / new garçonne / PUMA heart / gucci bamboo / sheer glow foundation / mahogany candle / it’s not how good you are, it’s how good you want to be / bar chain earring / pénélope  / constellation print daily journalzoella beauty / piped pyjama blouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.