JOLIEBIBI

CHOKER A DAY

img_1032

image2

image1

image3

Chokers zijn nog altijd een ding jongens! Vind het alleen moeilijk om er leuke te vinden en ik ben te onhandig om ze zelf in elkaar te steken (diy-linkerhanden), gelukkig zijn er twee girls hier in Leuven die wel het talent hebben om zelf de leukste chokers te maken. Mijn favoriet is definitely de Dark Blue Leather Choker. Heerlijk om te combineren en net wat anders dan altijd een zwarte choker. Bestellen kan via de Choker a Day Instagram-pagina (gewoon even DM’pje sturen). En er komt nog een outfit post aan met één van deze chokers, guess welke?

Instagram @chokeraday

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.