JOLIEBIBI

ZOELLA BEAUTY FRESH FIZZ

image1

Ik moet toegeven, ik heb het meest excited product als laatste gehouden. Ik ben gewoon zo razend enthousiast over dit en ik kon niet wachten om het te delen. Zoella aka Zoe Sugg is een bekende Britse Youtubester (10 miljoen volgers say whut). Ze bracht ondertussen al 2 boeken uit en een beautylijn kon natuurlijk niet ontbreken. Een tijdje geleden bracht ze haar eerste beautycollectie uit met verschillende producten zoals body lotion en shower gel, maar ook beautycases en alles wat je aan beauty linkt. Een tweede lijn volgde al snel: “Tutti Fruity” en ondertussen (een paar weken geleden) volgde de derde toevoeging: “Sweet Inspirations”. Ik bestelde al even geleden producten uit de eerste 2 collecties en vandaag presenteer ik met veel plezier aan jullie: Fresh Fizz.

image2

Fresh Frizz behoort tot de Tutti Fruity lijn en kan je vergelijken als een soort van bath bomb, maar dan zonder bubbels.

Zoella beauty: “A sweet little bar to make your bath time fizz! This adorable treat will transform your bath into a fragrant, fruity soak to leave you feeling refreshed and re-energised. Drop a chunk into warm running water to start your fragrantly fizzy bath”.

image3

Ten eerste vind ik het een heel leuk en origineel product. Ten tweede: de verpakking! De verpakking is gewoon super schattig en leuk! De Tutti Fruity lijn bestaat volledig uit blauwe en roze tinten, niet meteen mijn stijl, maar niemand kan er aan weerstaan. Ondanks dat de producten allemaal redelijk budget zijn, bestaan ze ook uit kwalitatief materiaal, wat voor mij zeker een bonus is.

image4

De “Do Not Eat” sticker wordt pas duidelijk wanneer ja aan de bath fizzer ruikt. Ik garandeer je: NOG NOOIT HEB IK ZOIETS LEKKER GEROKEN. Nu denken jullie waarschijnlijk dat ik serieus aan het overdrijven ben, maar tijdens het schrijven van deze blogpost ben ik al minstens 20x aan de verpakking gaan ruiken. I just can’t. Ik wou dat jullie dit op één of andere manier door jullie Iphones/PC’s zouden kunnen ruiken, want het is te goed om niet te ruiken. Ik kan het niet anders beschrijven dan: Tutti Fruity, maar niet zo een chemische fruitige geur, gewoon echt lekker.

Wanneer je Fizzers uitpakt komen er 4 witte blokjes tevoorschijn die nog is zijn ingepakt in een plastiekje. Ik heb het plastiekje er nog rond gehouden, omdat ze dan iets gemakkelijker zijn om te bewaren.

image5

Op de Fizzers staan 2 tekeningen: een strikje en een Z (van Zoella). Je kan zelf kiezen hoeveel Fizzers je in je bad doet: eentje of meteen de hele bar. Fresh Fizz kleurt helaas niet je bad (maar eigenlijk een bonus: anders zit je weer met die gekleurde randen) en zorgt ook niet voor bubbels. Maar door die heerlijke geur maakt me dat echt niets uit.

Nu komt het slechte nieuws: De Tutti Fruity lijn was een limited edition lijn (balen) en de Bath Fizzers zijn niet meer te verkrijgen. Maar wel is de Body Splash van deze lijn nog te koop (die moet ik hebben, ik wil de hele dag die geur op mij kunnen spuiten). En de gewone beauty lijn ruikt even lekker (ook echt gewoon hemels) en bevat ook zo een Fizz Bar. En aangezien de twee eerste collecties zo lekker ruiken, kan ik niet wachten om de “Sweet Inspirations” lijn te testen. Ik weet wat ik allemaal ga bestellen na mijn vakantie!

De Zoella Beauty producten zijn niet te koop in België, maar wel gemakkelijk en goed te bestellen via Feelunique.com. En de producten zijn echt niet duur! Dus je kan er meteen een heleboel in je mandje gooien. Ook leuk als kado’tje.

Daarbij gezegd: ik nodig iedereen hier thuis uit om even te komen ruiken aan de Fresh Fizz bar, let’s share the happiness!

Zoella Beauty Fresh Fizz 6,50 euro via Feelunique.com

En dit was het laatste beauty budget product van deze week! Ik hoop dat jullie het een leuk idee vonden, feedback is altijd welkom! Wat was jou favoriete product van deze week? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.