JOLIEBIBI

H&M EYE COLOUR-TO-GO

IMG_4448

Zoals ik al eerder zei deze week: “Ik denk dat veel mensen vergeten dat H&M ook een leuk assortiment heeft aan make-up en beautyproducten”. Toen ik in het begin van de vakantie in Antwerpen was, moest ik natuurlijk weer een kijkje gaan nemen in het beautygedeelte. Ik ben al een tijdje opzoek naar nieuwe oogschaduw sticks, omdat mijn favoriet (van E.L.F) niet meer te koop is. En toen kwam ik deze beauty’s tegen!

IMG_4447

H&M was volop bezig met het promoten van hun eye colour-to-go potloden en daarom sprongen ze ook in het oog. Er waren heel veel kleurtjes beschikbaar, dus het kiezen was niet gemakkelijk. Ik koos uiteindelijk voor:

  • Sun On Sand: Een champagne gouden kleur met shimmer
  • Appaloosa: Een lichtbruine kleur met shimmer
  • Wild at Heart: Een oud-roze kleur met shimmer

Ik ben vooral fan van oogschaduw met een klein glittertje erin, daarom koos ik ook voor deze schattige kleurtjes. Ik denk dat alle kleurtjes in het assortiment een lichte shimmer hebben, omdat dat meestal het geval is bij een oogschaduwstick.

IMG_4446bew

Het aanbrengen gaat zeer gemakkelijk en dat vind ik net zo leuk aan deze oogschaduwsticks. Je hebt helemaal geen kwasten of vingers nodig om deze aan te brengen. Omdat ze geen poederige structuur hebben, blijven ze ook extra lang op je ooglid zitten. Ik ben fan! Je kan ze zowel als single oogschaduw op je ooglid aanbrengen of als basis gebruiken voor je gehele ooglook of zelfs als eyeliner, it’s your choice! Appaloosa en Wild at Heart waren net een tikkeltje beter dan Sun on Sand, omdat deze kleur een beetje wegviel op mijn ooglid. Maar ze blijven alledrie lang genoeg zitten. De vraag is natuurlijk of deze voor altijd te koop gaan zijn of dat ze binnenkort weer gaan verdwijnen. Als ze je wat lijken, zou ik er zo snel mogelijk een paar gaan inslaan, want you never know met H&M ;)

H&M eye colour-to-go 4,99 euro/stuk

Morgen geen beauty budget artikel, maar zondag het laatste artikeltje! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.