JOLIEBIBI

DOVE DERMA SPA SUMMER REVIVED

image3

Ik heb een heel bleek velletje en met bleek bedoel ik echt hééééél bleek. En aangezien ik op vakantie ga dit jaar (als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk op een terrasje in Valencia), wou ik wel een beetje een kleurtje hebben. Gelukkig is Dove er met een nieuwe body lotion. En ahja, ik wou nog zeggen: hopelijk vallen de foto’s een beetje mee, want ik vind dat shampoo’s en body lotions altijd ontzettend moeilijk zijn om op foto te zetten.

image2

Ik ga je de voor en na foto’s besparen. Geloof me gewoon als ik zeg dat het werkt. Zoals je misschien al had opgemerkt, ik heb me vergist in de winkel. Ik nam per ongeluk de body lotion mee voor een medium tot donkere huid uhum. Tot nu toe heb ik daar nog geen probleem mee gehad, maar wees er dus attent op: er zijn 2 variaties. Ik baal er dus wel ontzettend van, want op de verpakking wordt 100x benadrukt dat het speciaal ontwikkeld is voor mensen met een medium tot donkere huid, zucht.

Dove: “Summer Revived is onze eerste bodylotion met natuurlijke, subtiele zelfbruiners (is dat een woord?) die je het Spa-gevoel geeft en Cell-Moisturisers TM bevat. Deze zelfbruinende lotion voor de medium tot donkere huid (ja, ik weet het), verzorgt je huid met een dagelijkse dosis zomer voor een gezond uitziende bronzen glans. Iedere dag een zonovergoten hydratatie”.

image1

Ik ben echt verliefd op dit soort producten, die het leven van een bleek meisje toch net iets gemakkelijker maken. Ik ben niet echt voor fake tan en dat hele gedoe, want ik zie het gewoon echt niet goed komen als ik dat zou proberen (hello wortel). Dit is heel subtiel en makkelijk, je hoeft je niet te veel zorgen te maken. Ik smeer me er om de 2 dagen mee in, anders is het niet meer subtiel te noemen. Gewoon als ik uit de douche kom, dat is het handigste. Vergeet wel niet je handen te wassen en dit is ook géén zonnecrème, dus gebruik dit niet als bescherming wanneer je in de zon gaat zitten. De prijs is natuurlijk ook belangrijk, een goedkopere bodylotion zoals deze ga je denk ik niet vinden. De geur vind ik trouwens ook oké! ;)

Ik baal dus nog steeds hard dat ik de medium tot donkere huid heb meegenomen. Had toch die voor een bleek velletje willen proberen, damn.

Dove derma spa summer revived 7,99 euro bij Kruidvat

Morgen is er een andere budget topper aan de beurt! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.