JOLIEBIBI

MAYBELLINE BABY LIPS BALM & BLUSH FLIRTY PINK

image1

Zoals beloofd vandaag een tweede favoriete budget topper! Het is geen geheim dat ik fan ben van de schattige Babylips van Maybelline (al heb ik er de laatste tijd heel wat weggegeven, want met 2 heb ik er wel genoeg), maar deze Babylips Balm & Blush is dus een lippenbalsem én blush. En een multifunctioneel, budget en schattig product: wie zegt daar nee tegen?

image4

De verpakking is super schattig en ook best wel origineel. Er zijn 4 verschillende kleurtjes te koop in België:

  • Innocent: een lichte perzikkleur
  • Flirty Pink: een felle roze kleur
  • Juicy Rose: een lippenbalsem/blush in een rood-roze kleur
  • Booming Ruby: een donker rode kleur

Ik kocht alleen Flirty Pink omdat deze mij het leukste leek voor deze zomer.

image2

De textuur van het product is (zoals te verwachten) heel crèmig en zacht, omdat het voor je lippen én voor je wangen bedoeld is.  De crème bevat SPF 20 waardoor je lippen en je wangen beschermd worden tegen de zon, het is dus ook een verzorgend product.

image3

Er komt heel veel pigment van het schattige bolletje. Zoals je kan zien op de swatch geeft dat een redelijk dik en fel resultaat. Als je de kleur op je wangen aanbrengt, moet je dus wel wat voorzichtig zijn, uitblenden is de boodschap. Op die manier krijg je ook het beste en natuurlijkste resultaat en dat is wat je wil met zo een 2-in-1 product. Ik moet eerlijk toegeven dat ik Flirty Pink voornamelijk gebruik als blush, want in de zomer ben ik echt fan van crèmeblushes. Ik vind dit ook echt ideaal om overal mee naar toe te nemen, het is compact en heeft meerdere functies.

Tegenwoordig is het echt een hype om je blush, lippenbalsem en oogschaduw in dezelfde kleur te hebben. Ik denk dat Maybelline nu wel mee is met de hype, want dit product is er echt geschikt voor. En voor de meiden die willen beginnen met make-up: haal dit in huis, nu, haha!

Oké, genoeg voordelen opgesomd. Ik denk dat het duidelijk is nu.

Maybelline baby lips balm & blush 5,99 euro bij Kruidvat

Morgen geen artikel online, maar donderdag weer wel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.