JOLIEBIBI

H&M PRECISION SPONGE

image3

Let the beauty budget week begin! Hoe kan het ook anders dan te beginnen met beauty goodies van H&M. Ik denk dat vele vergeten dat ze ook een leuk assortiment aan make-up en beautyproducten hebben in Antwerpen. Ik vind het dus echt de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen wanneer je nog eens in A’pen bent. De befaamde Beautyblender is nog steeds erg geliefd onder heel wat beautybloggers en vloggers, maar de budget dupe van de Beautyblender is moeilijk te vinden. But Halleluja! Deze Precision Sponge van H&M is voor mij een perfect alternatief op het roze sponsje.

image2

Voor degene die niet weten wat je met zo een spons moet doen: zie het al een soort van foundation of concealer kwast waarmee je je make-up aanbrengt. Je houdt de spons eerst onder water, waardoor ze groter wordt. Daarna kan je er foundation of concealer mee uitblenden op je gezicht en omdat het een sponsje is, krijg je een super natuurlijk resultaat. Wel deze Precision Sponge van H&M doet precies wat er beschreven wordt. Deze spons wordt misschien minder groot dan de Beautyblender en heeft natuurlijk die witte kleur, waardoor hij moeilijk schoon te krijgen is. Maar nog steeds: ik vind het een perfect alternatief. Voor 1 Beautyblender zou je 6 van deze sponsjes kunnen kopen en dat is natuurlijk heel wat voordeliger.

image1

Er circuleren de laatste tijd heel wat artikels op het internet waarin vermeld wordt dat er heel veel bacteriën in zo een spons zitten en daarom is het dus ook belangrijk om deze heel goed schoon te houden en vaak te vervangen. Een spons van 2,99 euro vervangen doet al minder pijn aan je hart dan een spons van 19,99 euro te vervangen. Een goede tip om hem schoon te maken? Doe een eetlepel afwasmiddel en een eetlepel olijfolie in een kommetje en laat de spons het mengsel opnemen, spoel daarna goed uit onder de kraan en tadaaaaa je beautyblender ziet er weer zo goed als nieuw uit! Het enige kleine minpuntje? Ze zijn ontzettend snel uitverkocht. Ik ben denk ik niet de enige die dit zo een fijne dupe vindt en daarom vliegen ze waarschijnlijk de deur uit. Je moet dus een klein beetje geluk hebben om er eentje vast te krijgen. Maar op de website van H&M is hij wel makkelijk te verkrijgen!

H&M precision sponge 2,99 euro

Voor morgen staat er een nieuw artikel gepland! Ben jij al benieuwd? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.