JOLIEBIBI

10 DINGEN DIE JE MOET DOEN DEZE ZOMER

IMG_3722

 

De zon is eindelijk in het land, al moeten we hem af en toe nog zoeken. Nu ik weer 2 maanden vakantie heb, heb ik genoeg tijd om me bezig te houden met onnuttige dingen zoals shoppen en terrasjes doen, veeeeeel terrasjes doen. Al zijn er ook wel andere dingen die je kan doen deze vakantie . Ik maakte een lijstje van 10 budget en niet-zo-budget activiteiten die je deze zomer kan uittesten. Let’s go!

  1. Bezoek minstens 1 festival! Rock Werchter is helaas al voorbij, maar er zijn nog genoeg andere festivals deze zomer. Denk aan Pukkelpop, Dour, Suikerrock, We Can Danse of Laundry Day. Iets te duur voor de portemonnee? Binnenkort zijn het weer de Gentse en Lokerse feesten. Hier in Leuven zijn er trouwens de hele maand juli elke vrijdag gratis optredens, verspreid over de hele stad. Goan!
  2. It’s all about the mocktails or cocktails, whatever you prefer. Maak ze zelf (check Pinterest voor inspiratie), haal een refresha cool lime bij Starbucks of probeer eens een Bubble Tea (nu ook eentje in Leuven btw).
  3. Lees eerst Me Before You van Jojo Moyes om daarna de film te gaan kijken in de cinema. Tip: neem zakdoekjes mee, heel veel zakdoekjes.
  4. Maak een summer playlist (inclusief Tunak Tunak Tun) of beluister de kant-en-klare playlists op Spotify (luie optie).
  5. Koop floats voor in je zwembad in de gekste vormen en maten. Geen zwembad? Ik ook niet. Neem het mee naar vrienden, naar het strand of hou er gewoon een Instagram fotoshoot mee. (Clouds Of Fashion verkoopt er leuke!)
  6. Ga je eigen stad verkennen of alleszins de andere kant van je stad. Een dure trip naar Londen of Barcelona hoeft dus niet. Ik durf er voor wedden dat er musea zijn in de stad waar je woont, maar waar je nog nooit naartoe bent geweest. En er zijn vast ook restaurantjes waar je nog nooit bent geweest, tijd om deze uit te testen! Zin om het allemaal wat avontuurlijker te maken? Download Geocaching in de app-store en ga op zoektocht naar kleine kokertjes verstopt over heel de wereld!
  7. Zoek een vakantiejob. Geld is welkom, haha.
  8. Koop een wegwerpcamera en maak de hele vakantie lang foto’s. Niets is leuker dan de foto’s te laten ontwikkelen en te moeten wachten op het resultaat.
  9. Kijk Netflix en Youtube filmpjes zonder je schuldig te voelen.
  10. Boek een reis via srprs.me , ik ga dit helaas niet doen, maar ik vind het concept zo leuk! Volgend jaar vertrek ik, haha.

Wat ga jij doen deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.