JOLIEBIBI

THE LONG-LASTING NAIL COMBO

DSC_0181bew

Dus, ik zei vrijdag tegen een vriendin (in de les): “Check, mijn nagellak zit er al 5 dagen perfect op en er is nog steeds geen enkele chip te zien”. Nu zijn we twee dagen verder en alles zit er nog steeds perfect op. Ik stuurde diezelfde vriendin weer een bericht en toen dachten we alle twee hetzelfde (great minds think alike): Hier moet een blogpost over geschreven worden.

 

DSC_0196bew

STEP ONE: ALL IN ONE DR. RESCUE MAYBELLINE

Ik begin altijd met het vijlen van mijn nagels. Ik probeer ze altijd zo kort mogelijk te vijlen, ik heb het idee dat de nagellak dan ook langer mooi blijft zitten dan bij lange nagels. Daarna gebruik ik deze base coat van Maybelline. Super cheap en cute. Just slay it on.

DSC_0193bew

STEP TWO: YOUR FAVOURITE ESSIE COLOR

Daarna breng ik mijn favoriete kleur van Essie aan (ballet slippers). Ik begin altijd met één heel dun laagje, dat laat ik even drogen en dan breng ik weer een dun laagje aan. Ik heb ondertussen al wel wat nagellak geprobeerd (Chanel, & Other Stories, Hema, Catrice, The Body Shop, OPI…..) en Essie blijft telkens mijn topfavoriet. Essie heeft niet de goedkoopste nagellak, maar ook niet de duurste, dus ik vind het zeker een goede investering.

DSC_0203bew

STEP THREE: CATRICE SPEED DRY DROPS

Nadat ik de twee laagjes Essie nagellak heb laten drogen (ongeveer) breng ik nog eens de base coat van Maybelline  (die dus ook een topcoat is = dubbel win) aan. En dan komt het er natuurlijk op aan hoeveel geduld je hebt. Voor de ongeduldige girls onder ons (zoals ik), is er de “Speed Dry Drops” oplossing. Dit is een soort olie van Catrice (ook super cheap!) die je nagellak in 1-2-3 droogt. Als ik die olie heb aangebracht houd ik mijn handen nog even onder ijskoud water, ook dit helpt bij het “drogen” van de nagellak.

En tadaaa! Ik kan er weer een week tegen met mijn manicure.

Maybelline Dr. Rescue All In One Base and Top Coat 4,99 euro bij DI
Essie Ballet Slippers 9,99 euro bij DI
Catrice Speed Dry Drops 2,99 euro bij Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.