JOLIEBIBI

PARIS JE T’AIME DAY THREE

image1-28 kopie 3

En hier weer het laatste overzicht van Parijs! Ik heb iets minder foto’s dan bij de vorige dagen, maar daarom was het niet minder leuk.

FIRST STOP: GALERIES LAFAYETTE

We kregen een hele voormiddag vrij en mochten met de metro heel Parijs gaan verkennen. We besloten met een grote groep meisjes naar Galéries Lafayette te gaan. Maar eerst natuurlijk nog een bezoekje aan Sephora! Het was de eerste keer dat ik in een Sephora kon winkelen, so happy me. In Galéries Lafayette zijn we elkaar eigenlijk kwijt geraakt want er was een Urban Outfitters, American Apparel en Topshop (met de onvriendelijkste verkoopsters aller tijden, shame on you). En wanneer je genoeg had van kleren kon je nog even gaan ruiken aan Chanel parfum of Diptyque kaarsen.

 

PicMonkey Collagesepho

 

SECOND STOP: RUE ROYALE

Omdat we nog niet genoeg hadden gewinkeld besloten we om naar Rue Royale te gaan. Ik wou persé macarons van Ladurée kopen (I got them) en omdat we voorbij een & Other Stories liepen, zijn we daar ook maar binnen gegaan. (+ nog een wazige foto van die dure wegwerpcamera)

 

Processed with VSCO with b1 preset

 

LATEST STOP: MUSEE D’ORSAY

Als afsluiter gingen we nog naar Musée D’Orsay. Om eerlijk te zijn was ik meer geïnteresseerd in de cafetaria’s daar (had echt zin in een verse fruitsap) dan in de kunst (sorry Van Gogh).

 

PicMonkey Collagedorsay

 

En dan was het gedaan. Onderweg naar huis keken we de Moulin Rouge en hebben we gelopen voor ons leven om nog een Giant van de Quick te bemachtigen. En voor dat je het weet, ben je terug thuis, zit je achter je pc een overzichtje te maken en besef je wat voor een geweldige tijd je achter de rug hebt. Ik ben super dankbaar dat ik eindelijk eens naar Parijs ben kunnen gaan met al die schatjes van 523 (top klasje). En ik hoop dat zij (net zoals mij) vaak gaan terugkijken naar deze blogposts. A bientôt!

Ik wil nog even mijn klasgenootjes bedanken, want ik heb hun fotootjes af en toe gestolen dankzij ons groepsgesprek, bedankt schatjes. En omdat dit de laatste van de reeks is: ook bedankt aan onze chille (en sarcastische) leerkrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.