JOLIEBIBI

PARIS JE T’AIME DAY ONE

PARIS_1

Ik had gezworen om geen artikel te schrijven over mijn bezoek aan Parijs, maar komaan, iedereen kan toch wel een beetje Parijs gebruiken in zijn leven. En ik durf er voor te wedden dat de kids van hhh het stiekem heel leuk vinden om terug te blikken op deze leuke 3-daagse. (Be prepared voor wazige iPhone pictures en schrale klasfoto’s)

FIRST STOP: VERSAILLES

Te veel goud, donkere wolken en wallen, Japanners en niet te vergeten prachtige tuinen waar je verloren in kan lopen. Buiten was het 100x leuker dan binnen, dus slaag volgende keer de tour binnen over en loop rechtstreeks door naar de tuinen.

PicMonkey Collagep1

SECOND STOP: ARC DE TRIOMPHE & AVENUE DE CHAMPS-ELYSEES

Nog steeds ontzettend moe van de lange busrit werden we gedropt aan de Arc De Triomphe, het ideale moment voor een klasfoto dus. Het leek onder dat monument net -100°C, gelukkig mochten we daarna rustig de Champs-Elysées aflopen. Hallo giant M.A.C store + Sephora.

PicMonkey Collagep2

THIRD STOP: LOUVRE (de buitenkant toch)

Onderweg naar Centre Pompidou zijn we ook het Louvre tegengekomen. Weer even een moment om te poseren en 200x groepsfoto’s te maken.

PicMonkey Collage5

FOURTH STOP: POMPIDOU

Moderne kunst à volonté en een prachtig uitzicht.

PicMonkey Collage4

FIFTH STOP: QUARTIER LATIN

Na het bezoekje aan Centre Pompidou mochten we eindelijk gaan eten in Quartier Latin (studentenbuurt). We besloten te gaan eten bij een Italiaan (typisch Frans natuurlijk) en dat was super gezellig.

PicMonkey Collage6

SIXTH STOP: BOOTTOCTHJE OP DE SEINE

Hoogtepunt van de dag: romantisch boottochtje op de Seine. We waren wel onderkoeld en we hadden geen zitplaatsen meer, maar het was toch vreee schoooooon…

PicMonkey Collage8

LATEST STOP

Met de metro zijn we dan naar ons hotel gegaan. We sliepen in een Ibis Budget hotel in Porte D’Italie. Het hotel was niet echt schitterend, maar er waren croissants en Nutella bij het ontbijt #goegenoeg.

Morgen komt er een artikel online over dag 2.

Ik wil nog even mijn klasgenootjes bedanken, want ik heb hun fotootjes af en toe gestolen dankzij ons groepsgesprek, bedankt schatjes.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.