JOLIEBIBI

GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PERA GRANITA

DSC_0174bew

Parfum staaltjes zijn zoooooo gevaarlijk. Je koopt een nieuwe parfum, krijgt er een staaltje bij en dan moet je ook die parfum van het staaltje hebben. Mijn verslaving aan blush is nu aan het overgaan naar parfums. Mijn nieuwste aankoop? Dit pareltje van Guerlain.

DSC_0146bew

Blijkbaar is dit een nieuwe toevoeging aan de Aqua Allegoria collectie (surprise!). Guerlain beschrijft hun Pera Granita als een juicy en cheerful eau de toilette, en dat gevoel krijg ik helemaal wanneer ik deze parfum opspuit.

Topnoten: Grapefruit, Bergamot en Citroen
Hartnoten: Oranjebloesem, Schijnhulst en Peer
Basisnoten: Mos, White Musk en Ceder

Overduidelijk zijn de grapefruit en de citroen. Ik vind dit hemels, want ik hou van frisse en fruitige geuren. Maar als je deze geur niets vind, kan je ook nog kiezen tussen alle andere geuren uit deze collectie, al zijn deze ook allemaal wel gebaseerd op fruitige noten (Limon Verde, Herba Fresca…).

DSC_0163bew

Meer heb ik eigenlijk niet te zeggen. Het wordt tijd dat we ook online geuren kunnen verspreiden (wie vindt dit binnenkort eens uit aub?) en dat jullie deze heerlijke geur ook eens kunnen waarnemen. Wat ik wel nog wil zeggen: hoe mooi is het flesje wel niet?

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita 75 ml voor 55,65 euro bij de parfumerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.