JOLIEBIBI

MAART BEAUTY FAVORIETEN

DSC_0040bew

Guess what, maart is alweer voorbij. Gelukkig heb ik nog een weekje “spring break”. De laatste tijd deel ik heel wat beauty favorieten in mijn Youtube videos, maar het leek me wel eens leuk om er gewoon nog eens een artikel over te schrijven. Ziehier 5 beautyfaves die ik de afgelopen maand ontzettend veel heb gebruikt.

DSC_0022bew

Renewed Hope In A Jar Philosophy

Ik wou al langer de producten van Philosophy testen, niet alleen omdat ze er ontzettend mooi uitzien, maar ook omdat ze gewoon bekend staan om hun fijne gezichtsproducten die echt werken. And it’s true! Ik kreeg voor mijn verjaardag de Renewed Hope In A Jar dagcrème en de befaamde Purity cleanser. Sindsdien ben ik alleen nog maar verliefder geworden op dit merk. Ik had ooit al wel eens de Purity cleanser gebruikt, omdat ik er een staaltje van had gekregen, maar de moisturizer was helemaal nieuw voor mij. De producten zijn niet goedkoop, maar ik denk wel dat het een goede investering kan zijn wanneer je last hebt van bepaalde huidkwaaltjes. Daarbovenop ruiken de producten nog eens fris, wat zorgt voor een oppepper in je badkamer.

DSC_0020bew

Rouge Edition Velvet 07 Nude-Ist Bourjois

Ik heb deze matte lippenstift stiekem al een tijdje in mijn collectie. Toen ik hem pas kocht, had ik een beetje spijt van mijn beslissing. Ik vond de kleur me eigenlijk niet zo goed staan, ik vond het borsteltje onhandig en de structuur en geur waren gewoon een beetje raar. Waarom staat deze dan in godsnaam in je favoriete artikel? Ik heb hem gewoon nog eens een kans gegeven (iedereen verdient een 2de kans zeker? ;)). Ik vond de kleur opeens wel leuk staan en ik moet toegeven dat’ie lang op mijn lippen blijft zitten. En eigenlijk wil ik nu alleen nog maar meer kleurtjes van de Rouge Velvet collectie, oeps!

DSC_0028bew

Toledo Ombre Blush Kindergarten Red MAC

Oké, ik waarschuw je nu al. Deze prachtige blush van MAC komt uit een limited edition collectie en is al lang niet meer te verkrijgen. Is nog wel een beetje gemeen om hem dan tussen mijn favorieten te zetten (sorry!). Maar ik heb hem gewoon elke dag gebruikt. Ook van dit product was ik in het begin niet echt fan, maar met de tijd is de liefde (en de make-up collectie) voor deze blush gegroeid. Ik heb nog steeds andere en betere blushes in mijn geliefde stash liggen, maar het was vooral de kleur die ik gewoon perfect vond passen bij de maand maart. Toch nog opzoek naar een dupe van deze MAC blush? Catrice heeft in haar vaste lijn de Multi Matt Blushes in de kleuren Love, Rosie en La-Lavender die wel wat weghebben van deze MAC Kindergarten Red.

DSC_0065bew

Eau Roma Toner Water Lush

Ik heb een heel gevoelige huid en deze toner van Lush was een ideale combinatie met mijn producten van Philosophy. Ik zie echt minder roodheid in mijn gezicht en dat is volgens mij echt te danken aan dit heerlijke lavendelwater. De geuren van Lush zijn over het algemeen heel sterk en wat speciaal, maar deze tonic heeft een heel neutrale frisse geur, waardoor hij voor iedereen is geschikt (ja, zelfs als je niet van de Lush geuren houdt!).

DSC_0034bew

Energy Detoxifying Black Mask Kiko

Ik had laatst een maskertje van Sisley getest en ik was er echt van overtuigd dat de crème zwart zou zijn. Helaas bleek het een transparant maskertje te zijn, waardoor ik meteen super teleurgesteld was. Toen ik bij Kiko deze tube zag liggen met daarop BLACK mask, kon ik niet anders dan hem meenemen. In deze tube zit dus wel een zwarte crème (altijd leuk als je dan snapchat selfies naar je vrienden kan sturen). Nog voordelen: ruikt lekker, maakt je huid zacht, is makkelijk van je gezicht te halen en budgetproof!

Wat zijn jouw beautyfavorieten van deze maand? Let me know! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.