JOLIEBIBI

LANCOME JUICY SHAKER

DSC_0053

DSC_0091

Als grote fan van Lisa Eldridge blijf ik altijd op de hoogte van de nieuwigheden van Lancôme. Voor de lente kwam Lancôme met dit geweldig nieuwe gamma van “Juicy Shakers” , maar er zit meer achter! Ik testte de kleuren “Freedom Of Peach” en “Berry Tale“.

PicMonkey Collagelancome

Deze “Pigment Infused BH-Phase Lip Oils” zien eruit als mini cocktailshakers! Het product bestaat uit een voedende olie, die je lippen extra verzorgd en een klein beetje pigment. Zoals je ziet op de linkse foto kan je de olie en het pigment goed van elkaar onderscheiden. Maar wanneer je even met de “juicy shaker” schudt ontstaat er een mooi geheel voor op je lippen (foto rechts).

DSC_0067

Als je de dop van de “shaker” losdraait komt er een schattig sponsje tevoorschijn. Deze is dan als het ware gedrenkt in de “lip oil’. Het sponsje is zo zacht op je lippen!

PicMonkey Collage2

Er zitten drie gaatjes onder het sponsje die net genoeg product op het tipje van het sponsje aanbrengen, waardoor je een heel natuurlijk effect op je lippen krijgt. De beide kleuren ruiken zacht naar fruit en proeven ook een beetje naar perzik en besjes.

DSC_0084

Het blijven natuurlijk wel verzorgende “lip oils”, dus verwacht geen geweldige dekking. Maar de kleuren zijn wel gemakkelijk op te bouwen. Ik denk dat deze “juicy shakers” ideaal zijn wanneer je opzoek bent naar een voedende lipgloss die een heel natuurlijk kleurtje op je lippen nalaat. Ik moet eerlijk toegeven dat het vooral de verpakking en het concept waren, waardoor ik deze nieuwe lipglossjes van Lancôme wou uittesten. En ik vond de prijs ook nog wel meevallen (er zijn ook trouwens enkele acties bij Planet Parfum en Ici Paris Xl, waardoor je ze iets goedkoper kan krijgen). En mijn favoriet van de twee is trouwens de “Freedom Of Peach” moest je het willen weten.

Lancôme Juicy Shaker Pigment Infused BI-Phase Lip Oil in de kleuren Berry Tale en Freedom of Peach (19,80 euro) bij de parfumerie. 

btw: Lancôme haalt hun goede bekende “Juicy Tubes” lipglossjes uit de rekken. Deze zullen dus vanaf nu vervangen worden door de Juicy Shakers”.

 

2 reacties op “LANCOME JUICY SHAKER”

  1. Celien schreef:

    Ze zien er zo leuk uit! Ik ben net zo, zou ze alleen al kopen voor het leuke concept én verpakking! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.