JOLIEBIBI

MY FIRST KIKO STUFF

DSC_1452bew

Ik weet dat Kiko ook online te koop is, maar online make-up bestellen blijf ik riskant vinden (misschien eens een artikel maken over de miskopen, maar bon). En aangezien er wel een Kiko in Hasselt is en ik daar (niet) toevallig rondliep, kon ik eens wat producten proberen. Ziehier mijn eerste Kiko producten.

DSC_1458bew

Ik weet niet veel van het merk, dus ik weet ook niet echt wat de favorieten zijn in beautyland. Ik koos voor een Soft Focus Concealer in de kleur 1 en een Face Make Up Fixer. Ik heb ook nog wat andere producten gekozen, maar die kan je binnen een paar dagen in een ander artikel zien verschijnen. Ik was best verbaasd door de prijs. Ik ging naar huis met 4 stuks, maar betaalde maar 23,60 euro. Voor die prijs heb je 1 MAC product, al weet ik wel niet of de kwaliteit beter is dan MAC. Ik vind de Kiko store nog wel leuk, alles is netjes verpakt en je kan er rustig rond kijken.

DSC_1481bew

Ik koos deze 2 producten omdat ze me doen denken aan de Touche Eclat Concealer van YSL en de Setting Spray van Urban Decay. Ik vind de verpakkingen niet echt bijzonder, maar ook niet lelijk.

DSC_1484bew

Ik testte als eerste de Soft Focus Concealer. En deze heeft me toch wel teleurgesteld. Je krijgt de concealer uit de pen door een kliksysteem, maar daar ben ik altijd zo onhandig mee, dus ik vrees dat ik die eigenlijk al naar de knoppen heb gedaan. De concealer zelf is veel te oranje en ik denk nu toch dat ik hem wat beter had moeten testen in de winkel. Oeps.

DSC_1492bew

De Face Primer vind ik wel erg fijn. Er zijn verschillende manieren waarop je deze kan gebruiken, maar ik spuit hem gewoon op mijn gezicht na het aanbrengen van mijn make-up. Pas wel op voor je ogen, want deze kunnen wel gevoelig reageren op de spray.

De concealer kan ik dus niet echt aanraden want hij matcht niet echt met mijn huidskleur, maar misschien vinden andere meiden hem wel erg fijn. De spray vind ik wel eens het proberen waard, maar aan jou de keuze natuurlijk ;)

Kiko Soft Focus Concealer 7,50 euro
Kiko Face Make Up Fixer 7,90 euro

Welke producten van Kiko kan jij aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.