JOLIEBIBI

SLEEK FACE FORM LIGHT

DSC_0280bew

Een tijdje geleden bracht ik voor de verandering eens een bezoekje aan de Lookiss van Di en tot mijn verbazing hebben ze nu ook een Sleek counter! Say yay! Het Face Form palette staat al even op mijn verlanglijst, dus ik was ontzettend blij. Natuurlijk, zoals verwacht, hadden ze deze niet. Ik was het wachten nu wel beu en besloot dan maar om het palette te bestellen via themakeupspot.be.

DSC_0300BEW

“Face Form is the ultimate contouring multi palette. This unique compact includes: a matte, easy to blend contour powder, an illuminating highlighter, shimmer blush for a healthy bronzed glow or a brilliant flush of colour.” Belovende woorden van Sleek dus!

DSC_0286.BEW1

Ik ben helemaal verliefd geworden op dit palette. Ik heb hem in de kleur light, maar er zijn nog heel wat andere varianten. Het is een compacte verpakking (met spiegel!!), dus ideaal voor in je handtas of om mee te nemen op vakantie.

DSC_0301bew3

Je kan de kleuren zo fel en zo zacht aanbrengen als je wil. Maar dit zijn swatches van de bronzer, highlighter en blush. Prijs kwaliteit vind ik dit echt een topproduct, ik denk dat ik nog meer producten wil proberen van Sleek!

Sleek Face Form Light 13,49 euro via themakeupspot.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.