JOLIEBIBI

JANUARI

PicMonkey Collage1

Ik had in de maand januari voor de eerste keer ever een college, als voorbereiding op de “grote school”, het ging over filosofie. Het zitten in de aula vonden we allemaal best gezellig, maar het 3 uur luisteren naar een prof vonden we net iets minder tof. Een warme choco hadden we dus wel verdient (+ cinnamon roll), we gingen naar koffiebar Anna in Leuven. // We hadden de eerste 2 weken van het nieuwe trimester zo veel studie dat we ons afvroegen waarom we geen extra week vakantie hadden gekregen.

PicMonkey Collage2

Een week later gingen we op schooluitstap naar Kortrijk! Maar toen ik die dag wakker werd, lag er een hele hoop sneeuw en ja hoor, geen uitstapje meer, maar gewoon les. Hebben we dan maar gewoon onze frustratie uitgewerkt op onze leerkrachten :-D // Shooting for the stars van Lush in mijn bad (kusjes aan Isa).

PicMonkey Collage3

Ik vind mijn muts van Marc O’Polo zo leuk! Ik had hem gekregen voor kerst van mijn mama. // Het was de maand van de schooluitstapjes en sportdag. Het liefst van al skip ik die dag (beuhh sport), maar dit jaar was het verrassend leuk. Ik koos voor squash, iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Na afloop mocht ik nog even poseren op de Vespa van een van mijn beste vriendjes (kusjes aan Luna).

PicMonkey Collage5

En het was mijn verjaardag! Ik werd 19 januari 17 jaar oud! Ik kreeg heel wat leuke kado’s (waar nog een video over komt). Op school hadden vrienden gezorgd voor een lekkere taart en ballonnetjes! // En het weekend na mijn verjaardag ging ik naar Gent met twee vriendinnetjes om te shoppen en Escape the room te doen. We werden opgesloten in een kamer en moesten er aan de hand van raadseltjes uit zien te raken. Of we er zijn uitgeraakt? Dat zie je in mijn vlog die ik die dag heb gemaakt.

PicMonkey Collage6

En we gingen met de richting Humane Wetenschappen naar Gent. We bezochten het stadsmuseum, Het Lam Gods en het Designmuseum. Het was een super gezellige dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.