JOLIEBIBI

H&M PURE VELVET CREAM BLUSHER DUSTY ROSE

DSC_0224bew

Elke blogger zal deze situatie wel kennen: het hoekje waar al je beautygoodies liggen die nog gefotografeerd moeten worden of die gewoon nog op de blog moeten verschijnen. Ik heb er ook zo eentje! En soms gebeurt het dan dat er iets verdwijnt in dat hoekje, wel, dat had ik ook met deze blush. Totaal vergeten dat ik hem had, het was dan ook een blij weerzien.

En zoals vaker ben ik weer wat achter op blogland. Ik durf er voor wedden dat iedereen deze blush ondertussen al tot in de kleinste details heeft bestudeert, maar dat houdt mij niet tegen om hem vandaag ook op foto te zetten.

DSC_0203bew

Ik was al een grote fan van H&M beauty, nog voor dat ze hun vernieuwde lijn uitbrachten. Ik was dus ontzettend benieuwd naar de nieuwe lijn, maar aangezien ze deze niet in Leuven verkopen (why???), was het tijd voor een bezoekje aan Antwerpen. Moest je je afvragen waar de beauty afdeling op de Meir is gebleven (al een tijdje vervangen door Zara Home, why again???), ga eens kijken in de H&M Home op de Meir, als je de winkel helemaal doorloopt kom je aan de beauty afdeling.

Maar goed, ik nam een aantal producten mee, waaronder deze cream blush. Ik heb nog geen cream blush, dus ik was best nieuwsgierig. De blush (en vele andere producten) zijn mooi verpakt in een kartonnen doosje, zo weet je zeker dat niemand anders jouw product heeft uitgetest in de winkel.

DSC_0206bew

Ik koos voor de kleur Dusty Rose, want die leek me gewoon… mooi!

DSC_0210BEW

Ik heb ondertussen al heel wat blogposts gezien over deze cream blushes, maar op de foto’s lijken de blushes altijd zo een luxueuze producten. Ik vind het best wel een mooie verpakking op foto, maar in het echt is het gewoon licht plastic, wat het natuurlijk wel wat goedkoper maakt.

DSC_0217bew

Dit is de binnenkant. Ik wist dat er geen spiegeltje bij de blush zat, maar op de één of andere manier ontbreekt er zo een spiegeltje!

DSC_0221bew

Ik vind de kleur echt prachtig! DSC_0226bew

Ik vind de kleur echt een natuurlijke gloed geven, wat ik ontzettend mooi vindt. Helaas blijft hij niet zo lang zitten, waardoor hij een dag school niet overleeft. Maar ik vind het nog steeds een aanrader.

h&m pure velvet cream blusher dusty rose 7,99 euro bij h&m

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.