JOLIEBIBI

CHANEL ROUGE COCO 434 MADEMOISELLE

DSC_0172bew

Toen ik dit zakje kreeg van een vriendin voor mijn verjaardag wist ik stiekem al wat er in ging zitten. Maar daarom was ik er net extra blij mee! Ik zocht al langer een goede lipstick met een neutrale kleur die ik makkelijk in mijn schooltas kon meenemen. Mademoiselle was precies wat ik zocht.

DSC_0124bew

De lipstick zat in dit super schattig tasje, te mooi om weg te gooien toch? :)

DSC_0138bew

De kleur Mademoiselle hoort bij de collectie Rouge Coco. “Le rouge hydratation continue, ultra hydrating lip colour”.

DSC_0150bew

De huls van de lipstick is de klassieke verpakking van Chanel, die iedereen vast wel kent. Ik heb ook Rouge Noir van Chanel, maar die komt van de collectie Rouge Allure en heeft ook een andere verpakking dan deze.

DSC_0155bew

De kleur is redelijk bruin, maar als je hem op je lippen aanbrengt wordt het echt een natuurlijke kleur voor elke dag.

DSC_0164bew

Er zit ook een klein beetje shimmer in de lipkleur, waardoor het eerder een glanzende lippenstift is.

DSC_0188bew

Ik testte hem meteen uit en op school bleef de lipkleur best lang zitten. Je kan hem ook gewoon snel bijwerken, aangezien het zo een nude kleur is die niet zo hard opvalt. I’m in love! (kusjes aan Isa!)

Chanel Rouge Coco Lippenstift 434 Mademoiselle 30,15 euro bij Ici Paris Xl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.