JOLIEBIBI

UDxGWENSTEFANI EYESHADOW PALETTE

DSC_0127.2

Urban Decay is nog helemaal niet zo lang te koop in België, maar toen ik hoorde van hun samenwerking met it-girl Gwen Stefani was niet alleen ik, maar heel beautywereld razend enthousiast. Het pronkstuk van de collectie? Dit prachtige oogschaduwdoosje! 15 kleuren die Gwen ziet als haar to-go kit om haar iconische looks te creëren. Heel wat nude kleurtjes, maar hier en daar een fel roze, diepe  blauwe en ultra zwarte kleur. Voor ieder wat wils. Mijn favoriete voor deze feestdagen? Danger, Pop en Skimp. Ook leuk voor laat cadeau onder de kerstboom. Eén nadeel? Het palette is limited edition, dus het is nu of nooit.

Urban Decay X Gwen Stefani Eyeshadow Palette (Limited Edition) 52,00 euro bij Ici Paris Xl

 

 

DSC_0150.2

DSC_0152.2

DSC_0168.2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.