JOLIEBIBI

3X LUSH CHRISTMAS

DSC_0051.3
Iedereen die me kent, weet dat ik een Lush freak ben. De leukste periode om een kijkje te nemen in één van de winkels is vast en zeker tijdens Kerst. Super veel goodies die er alleen maar zijn tijdens de kerstdagen.

DSC_0056.2

De bestseller onder alle producten: Snow Fairy! Ik koop hem élk jaar opnieuw. “Voeg wat magische elfenstof aan je dag toe met deze snoeperige showergel”. Als je wil ruiken naar bubblegum of een suikerspin moet je deze zeker eens gebruiken onder de douche. Ik vind een klein flesje genoeg, omdat de geur best overheersend is, maar nu verkopen ze ook 1l flessen voor de echte die-hard Snow Fairy fans die het niet aankunnen om te wachten tot de volgende kerst.

Snow Fairy Showergel (Limited Edition) 7,95 euro bij Lush

DSC_0062.3

Ik testte deze bath bomb gisteren nog, I LOVE IT. Golden Wonder is een bath bomb die eruit ziet als een goud versiert cadeautje. En zoals in elke pakje, zit er ook in deze bath bomb een kleine verassing als je hem in je bad gooit. Ik ben zo iemand die een bath bomb in 1 keer in zijn bad gooit voor een optimaal resultaat, maar je zou hem ook in stukjes kunnen breken voor extra veel plezier. De bath bomb ruikt ontzettend fris en fruitig, wat me niet meteen doet denken aan kerst, maar daarom ruikt het niet minder lekker ;). PS: Je moet tegen een beetje glitter, sterretjes en blauw water in je bad kunnen.

Golden Wonder Bath Bomb (Limited Edition) 5,95 euro bij Lush

DSC_0058.2

First Christmas Gift! Ik kocht deze bath bomb niet zelf, maar kreeg hem cadeau van één van mijn vriendinnen voor Kerst. Ik kan er nog niet veel over zeggen, maar de geur is alvast hemels! En ik vermoed dat deze bath bomb mijn bad ook blauw gaat kleuren. Shoot For The Stars bewaar ik voor met oudjaar!

Shoot For The Stars Bath Bomb (Limited Edition) 5,95 euro bij Lush

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.