JOLIEBIBI

BLAKE’S PURE RED

DSC_0186bew

Als beautyblogger ben ik natuurlijk altijd op zoek naar de perfecte rode lippenstift. Mijn favoriet is eentje van de Hema, maar laatst vond ik deze van L’Oréal. Voor de Pure Reds collectie werden bekende it-girls gekoppeld aan een rode kleur die perfect bij hen past. De collectie is al een tijdje uit, maar nu hebben ze ook een roze collectie uitgebracht. Blake is niet alleen mijn favoriete gossip girl personage, maar ze heeft ook de mooiste rode kleur uitgebracht ;) Ideaal voor met de kerstdagen.

Blake’s Pure Red L’Oréal Paris 13,99 euro bij DI

DSC_0207bew

DSC_0243bew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.