JOLIEBIBI

CORRYGATED GRAPHITE

DSC_0107

Corrygated Graphite, ja de naam is even leuk als het kleurtje! Toen ik laatst een bezoekje bracht aan & Other Stories kon ik moeilijk weer met lege handen naar huis gaan. I got shoes en enkele kleine dingetjes zoals dit nagellakje. Ondertussen heb ik 3 & Other Stories lakjes in mijn collectie zitten en deze is veruit mijn favoriet! Ik vind de kleur super leuk voor in de winter en herfst, over het algemeen draag ik liever wat donkerdere en neutralere kleuren op mijn nagels.  Nog steeds een mooie verpakking, fijn borsteltje en de kleur blijft er een weekje opzitten als je ook even je top-coat bovenhaalt. Welke kleur doe jij het liefste op met dit weer?

“Corrygated Graphite” // & Other Stories // 7 euro

DSC_0101

DSC_0080

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.