JOLIEBIBI

BEAUTY WISHLIST

PicMonkey CollageDamn, vakantie zit er al weer bijna op! De tijd vliegt veel te snel wanneer ik geen school heb. Er komt binnenkort een nieuw filmpje online, waarin ik mijn nieuwe aankoopjes van de vakantie laat zien. Maar eerst nog even een beauty wishlist.

Ik zoek al langer de nieuwe beauty goodies van H&M, maar hier in Leuven zijn ze natuurlijk weer niet te vinden, laat iets weten als je weet waar ze wel verkocht vonden! Ik ben echt benieuwd naar de cream blushes en de foundations. Ook de badproducten zien er geweldig uit!

Blijkbaar is er pas een Bobbi Brown store geopend in Brussel, ik was al eerder gaan kijken in Parfuma Antwerpen en daar werd ik echt verliefd op de Shimmer Bricks van het geweldige merk. Best prijzig, dus voorlopig zet ik hem op mijn wishlist.

Ook de Diptyque kaarsen staan op mijn verlanglijstje, ik vind ze zo mooi! Ik denk dat ik ze binnenkort gewoon ga proberen namaken (DIY alarm), omdat ze echt niet goedkoop zijn.

Philosophy brengt net zoals Lush elk jaar een speciale kerst collectie uit en eerlijk? I want it all!

En nu moet ik echt eens beginnen aan mijn huiswerk, who is with me? :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.