JOLIEBIBI

OKTOBER REWIND

Hello november, hier nog een oktober rewind! Ik ging eten in Bar Louis (echte aanrader als je eens in Leuven bent) en daarna ging ik naar een concert van Mans Zelmerlöw, die ene van het Eurovisie Songfestival. Het was best een leuk concert! De sfeer daalde wel tot -10 toen er een schreeuwend meisje in een dikke trui (why o why) flauwviel en het concert ook wel voorbij was. Hope she feels better!

Als (heel) laat verjaardagscadeau ging ik golven met 2 vriendinnen ( ik ben degene met de blauwe pull), we hebben echt super veel plezier gehad! // Mama bracht deze trui mee van de H&M en I love him!!

PicMonkey Collageokt3Homemade Bruschetta, ik maak er altijd met extra Mozzarella. // Voor lekkere cocktails in Leuven moet je naar Bar Nine (overdosis eten in oktober).

PicMonkey Collageokt4

Voor de december uitgave van Joepie hebben we een grote shoot gehouden. Het was echt heel erg leuk! Het resultaat kan je binnenkort zien.

PicMonkey Collageokt5

Happy Halloween! Liefde voor de Halloween decals van Elfi De Bruyn en Eva Mouton. Ze zijn limited edition, maar ze hebben er ook nog heel wat andere leuke (denk aan dino’s en schattige diertjes, klik hier voor de webshop). En om oktober te sluiten ging ik eten voor een vriendin haar b-day (gelukkige verjaardag Eef!).

Voor meer foto’s kan je me volgen op Intsgram (@abigaeldw) en op snapchat (abigaeldw).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.