JOLIEBIBI

SEPTEMBER REWIND

PicMonkey Collagesept1

Beter laat dan nooit! Hier zijn nog wat foto’s van september, het was niet echt een schitterende maand en oktober is niet al te best begonnen. Ik tel af naar de herfstvakantie en een goed rapport #fingerscrossed.

Ik ging eventjes wat winkels doen in Leuven en kocht deze pull in de Bershka waar ik echt verliefd op ben! // En het zijn ook weer de Knack Digital Blog Awards, hopelijk zit ik tussen de genomineerden ( al vrees ik voor al dat ander talent hier in België ).

PicMonkey Collagesept2

September betekent voor ons ook KERMISSS! Ik ben eigenlijk niet zo een heel grote fan van de kermis, maar uiteindelijk vind ik het wel altijd leuk ;) Zeker met vuurwerk euy! // En voor mijn nonkel zijn verjaardag gingen we bowlen, love bowlen (ook al bak ik er niets van).

PicMonkey Collagesept3

Outfit foto’s maken is moeilijker dan je denkt. Het artikel met deze outfit foto’s is gisteren online gekomen. // Dit gebeurt er wanneer het stinkt op de bus en er stiekemerds op de bus voor je zitten (mijn haar in mijn pull was geen geslaagd experiment).

PicMonkey Collagesept4

Tout Va Bien kwam optreden in Leuven, maar voor we naar het concert gingen, brachten we een bezoekje aan Starbucks voor een muffin (+ 2 broodjes en een cinnamon roll). Uiteindelijk plakten we te lang in de Starbucks en speelde Tout Va Bien hun laatste nummer als we net aankwamen #oeps. // Love my new Vans!

Hoe zag september er voor jullie uit? En voor meer foto’s kan je me volgen via Instagram of me toevoegen op snapchat @abigaeldw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.