JOLIEBIBI

ASOS FALL WISHLIST

asso
PicMonkey Collageasos

NDL // Ik ben de laatste tijd echt verslaafd aan Asos en mijn “wil-nee-moet-ik-nog-hebben-wishlist” wordt elke dag langer en langer. Ik ben bang dat ik zelfs andere mensen met mijn obsessie aan het aansteken ben (ontkennen heeft geen zin meer). Dus, vraag van de dag: “Wat is jouw musthave piece voor de herfst of winter?”

ENG // I’m addicted to Asos and my wishlist is getting longer and longer, I’m afraid my obsession is affecting other people ;) So question of the day: “What is your musthave piece for this fall or winter?”

2 reacties op “ASOS FALL WISHLIST”

  1. Amber schreef:

    Chelsea boots, een wollen vestje en een lange jas (mantel). ♡ Amber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.