JOLIEBIBI

MARC O’POLO EVENING

NDL // Donderdagavond mocht ik naar een vip shopavond van Marc O’Polo in Leuven. De laatste tijd ben ik meer en meer verliefd geworden op dit merk, ik kon dus niet anders dan een bezoekje gaan brengen. Ik ging naar huis met een paar stuks die je binnenkort mag verwachten in een outfitpost (because why not?) en verder kan je nu alvast wegdromen bij die awesome hoed en cape. hashtag follow your nature #

ENG // Thursday night I was invited for a cosy vip evening at the Marc O’Polo store in Leuven. Lately I’m obsessed with this clothing brand, so I had to visit the store. I went home with a couple of pieces and you will soon see them in an outfit post (because why not?) and you can now dream about that hat and cape from the last photo. hashtag follow your nature #

PicMonkey Collage1

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.