JOLIEBIBI

BLOND & BRIGHT

DSC_0164

NDL // Ik mag dan niet op vakantie zijn geweest, toch ik wil extra blonde lokken om nog even aan de zomer te kunnen denken. Schwarzkopf (is het juist geschreven?) bracht pas een nieuw trio op de markt in samenwerking met Claudia Schiffer. De Citrus + Oil Blond & Bright Lightening Shampoo en conditioner bevatten citrusextract, olie en zouden voor een mild oplichtend effect zorgen. Natuurlijk heb ik de kleine lettertjes niet gelezen en blijkt dat je voor echt resultaat ook de spray in huis moet halen, maar ik zie hier en daar wel wat blondere lokken. Thanks Claudia! Ahja, ik vind de shampoo en conditioner best mannelijk ruiken, is dat normaal? :-D

ENG // I didn’t go on a holiday this year, but I wanted some blond highlights to think about summer even when it’s school. Schwarzkopf (did I write it correct?) brought out a new trio with Claudia Schiffer. The Citrus + Oil Blond & Bright Lightening Shampoo has citrus and oil in it. I didn’t read whole the packaging, and in fact you also need the spray for the best result, but I see some blond highlights! Thanks Claudia!

Schwarzkopf Citrus + Oil Blond & Bright Lightening Shampoo bij DI
Schwarzkopf Citrus + Oil Blond & Bright Lightening Conditioner bij DI

DSC_0195

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.