JOLIEBIBI

3 X SUSHI IN LEUVEN

NDL // Een tijdje geleden werd ik gevraagd door Pizza.be om 3  sushi bezorg restaurants in Leuven te testen. Laat ik nu net in Leuven wonen en echt verliefd zijn op sushi, score!

IMG_0013

Saki Sushi Restaurant

First place om te testen… Saki! Nog niet zo lang open, een echte nieuwkomer dus. Niets is leuker dan op een zondagavond in je luie zetel sushi te eten en de mama dacht daar ook zo over. Ik bestelde een Titanic boat met 18 stuks en nog wat extra Maguro Rolls. Ik weet hoe lang het kan duren om sushi te leveren, ik bestelde daarom ietsje vroeger dan normaal, maar Saki leverde net om 6 uur, zoals ik had gevraagd :)  Vooral de Maguro Rolls waren jummie! De Titanic boat was redelijk simpel, lekker, maar mocht net ietsje kouder (als we dan toch bezig zijn :P). Extra punten voor de stokjes, overvloed aan sojasaus en het feit dat je er erg vroeg kan bestellen.

Saki Suhsi Restaurant Naamsestraat 43 Leuven

image1-4

New Sushi Palace

Test 2… Het is zaterdagavond en we weten niet wat we moeten eten, sushi dan maar? :D Ik bestelde 2 combos die vooral maki bevatte, simpel, maar o’zo lekker. Minder sojasaus dan de vorige keer en ook wat stokjes minder, maar de sushi was net ietsje lekkerder. En ook deze sushi werd op tijd geleverd en dat voor een zaterdagavond. Mamsie zei: “T’was lekker”. Ohja, ik had ook nog een portie Satay Kai (voor de gewone mens: kippensatékes), maar die waren niet zo speciaal.

Sushi Palace Tiensestraat 90 Leuven

image2

The Sushi Lounge

Lonely zaterdagavond, wil er iemand sushi met mij delen? :D Dan maar alleen sushi bestellen bij The Sushi Lounge op de Oude Markt. De sushi-man kwam een uur vroeger dan verwacht, euy! Super lekkere sushi, hij zag er anders uit en smaakte ook anders dan de vorige twee, maar zeker niet minder lekker. Overdosis stokjes en wasabi. En de handroll was mijn favoriet. The Sushi Lounge is al een tijdje open, maar levert nu dus ook aan huis. Bonus punten voor het extra slaatje erbij, was eens iets anders. En ze hebben trouwens ook een speciale Oude Markt Sushi Roll op de kaart staan!

The Sushi Lounge Oude Markt 34 Leuven

De Favoriet?

De favoriet? Ik vind ze alledrie lekker! Maar als het echt om de smaak gaat, gaat mijn voorkeur uit naar The Sushi Lounge! Maar ik raad ze alledrie aan! Bij de ene was de sushi net ietsje kouder, bij de andere zag hij er iets mooier uit en soms was er een overvloed aan stokjes en sojasaus. Maar uiteindelijk vond ik allés lekker ;) Er zijn trouwens nog heel wat andere plaatsen in Leuven die sushi serveren en aan huis leveren. Een overzichtje van de dichtstbijzijnde en hipste sushi-adresjes vind je op pizza.be (klink hier voor de link). Laat in de reacties zeker achter welke sushi jij het lekkerste vindt!

ENG // I’ve been asked by Pizza.be to test some sushi delivery restaurants in Leuven. I loooooovee sushi, they made me definitely a happy girl! I tried 3 restaurants: Saki, New Sushi Palace en The Sushi Lounge. And they were all yummie! But my favorite was The Sushi Lounge ;) If you want to try some good sushi places and eat them at home: check out Pizza.be!

Dit artikel is in samenwerking met Pizza.be, maar ik sta er volledig achter, want wie houdt er nu niet van sushi? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.