JOLIEBIBI

LAST WEEK OF SUMMER

Schermafbeelding 2015-09-09 om 14.42.39

klik hier voor de video

NDL // Het nieuwe schooljaar is nu ongeveer een week bezig, tijd om even terug te denken aan de leuke zomertijd. Ik ging de laatste week van de vakantie naar Antwerpen en Gent, had een fotoshoot voor Joepie en vierde iemand zijn verjaardag tijdens een late night poolparty! Check out the new vlog!

ENG // School officially started a week ago, this is my only chance to think about my summertime again. The last week of summer I went to Antwerp and Ghent, had a photoshoot for Joepie and I celebrated  someones birthday during a late night poolparty! Check out the new vlog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.