JOLIEBIBI

CAPSULE SCHOOL LOOKBOOK 2015

Schermafbeelding 2015-08-21 om 17.57.58klik hier voor de video

NDL // Ik kreeg de laatste tijd meer en meer de vraag of dat ik toevallig ook Youtube filmpjes maakte. Ik moest jullie teleurstellen, echt actief op Youtube was ik niet. Tot vandaag. Hier is mijn eerste youtube video. Het is een lookbook geworden, aangezien ik nog niet echt voor een camera wou gaan zitten en praten. Laat aub een reactie achter hier of bij de video! Enjoy.

ENG // Lately a lot of people asked me if I had a Youtube account, I always had to disappoint a lot of you… Because I wasn’t active on Youtube. Until today. This is my first Youtube video and it is a lookbook. I didn’t want to speak in front of a camera ;) Please leave a comment and Enjoy.

2 reacties op “CAPSULE SCHOOL LOOKBOOK 2015”

  1. Oh, je hebt echt een hele mooie stijl, vooral die jeansbroek is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.