JOLIEBIBI

VIRGIN MOJITO

DSC_0286

 

NDL// Dus… Binnen 2 weken zit ik weer samen met duizend andere studenten achter de schoolbanken. Ik wil echt nog lang niet denken aan huiswerk of gewoon examens. Ik dacht iets te kopen voor deze laatste dagen van de zomer. Wat is er beter dan een jelly scrub voor een extra back to school tan en de geur van een mojito? Dit is serieus één van de beste geuren ooit!

ENG// So… In 2 weeks I will be joining a thousand of students and go back to school. I still don’t want to think about homework or freaking tests. I thought I would buy something to enjoy the last bits of summer. What’s better than a jelly scrub for a great back to school tan and the smell of mojito? This is seriously one of the best smells ever!

The Body Shop / Virgin Mojito Body Scrub / 250 ml / 18,00 euro

 

DSC_0306

DSC_0326

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.