JOLIEBIBI

BAOUZZA

IMG_3873

Greetings from Baouzza! Gisteren bracht ik een bezoekje aan Baouzza in Diepenbeek. Great music en summervibes. Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe Asos Top en eigenlijk wil ik niets anders meer dragen deze zomer. Het liefst wil ik nu aan een zwembad gaan hangen, maar het weer in België laat dit helaas niet toe. Genoeg tijd dus om wat blogposts te schrijven voor de komende dagen, enkele nieuwe boeken te lezen en films te kijken. Hurray voor vacay! PS: Zijn jullie de nieuwe layout al wat gewoon? Ik ben er nog altijd enorm blij mee!

IMG_3871

IMG_3870

IMG_3869

IMG_3890

IMG_3891

IMG_3872

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.