JOLIEBIBI

SAME PERSON, NEW LAYOUT

DSC_0713 - versie 2

Hi! En welkom op joliebibi.com! Zoals je kan zien: same person, gewoon een nieuwe layout. Vanaf vandaag kan je mijn nieuwe blogposts hier vinden. Ik ben super blij met het resultaat, hopelijk zijn jullie dat natuurlijk ook. Het is even wennen aan de grotere foto’s, but I like it! Hier en daar zullen er misschien nog wat aanpassingen gebeuren, maar ik kon niet langer wachten om de nieuwe site te delen. Ik ga morgen trouwens een dagje naar Londen voor Joepie, voor een leuke lancering. Maar daarover later meer via Joepie ;) Als je opmerkingen of eventuele ideeën hebt over/voor de layout mag je altijd een reactie achterlaten of een berichtje sturen! Gros Bisous X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.